Родният ни дизайнер Живомир Домусчиев облече в тоалетите си Лейди Гага. Това се случи за снимките на една от най-очакваните песни тази пролет, а именно дуетът и с Ариана Гранде Rain On Me, който e част от предстоящия шести студиен албум на Гага.

Гага, която е всеизвестна с нетрадиционният си начин на обличане и в желанието си винаги да е екстравагантна и запомняща се се впечатлила от дизайна на нашето момче, твърдят запознати.

Самият Живомир напуска България преди повече от 25 години. На 20 годишна възраст започва обучението си в Лондонския колеж за мода, където и до днес живее и твори в Лондон.


Звездата му изгря, след като холивудската звезда Ел Фанинг заблестя в червена рокля от PVC, създадена от Живомир специално за фототосесията й във V magazine и презентираща филмът „Неоновият демон“.

Моделите на Живомир от фини PVC материали в ярки транспарантни нюанси обиколиха света. Много други знаменитости, сред които Кристина Агилера и Ники Минаж, Биби Рекса харесват екстравагантните рокли на родния дизайнер и се обличат с тях.

За последно, Живомир направи стайлинга за новия склип към песента "Medicine" на Дженифър Лопес. От родните изпълнители, единствената, която е обличала дрехи на Живомир е Гери-Никол.

Двамата осъществили контакт чрез стилиста Стоян Апостолов, с който дизайнерът работи за България. Живомир подготвя и самостоятелно модно дефиле, на което предстои да покани всичките си ВИП клиенти, но все още няма конкретна дата.