Близо половин тон багаж изнесе Луна от Къщата на „Биг Брадър: Most Wanted”. Най-ексцентричната участничка в шоуто си прибра дрехите и останалите вещи 5 дни преди големия финал. Както е известно, чалга антиката бе натирена преждевременно от Големия брат след луд скандал с останалите брадъри, прераснал във физическа саморазправа, пише "Уикенд".
Певицата си взе тоалетите и покъщнината от снимачния комплекс на Нова телевизия в Нови хан в деня, в който гостуваше на Гала в „На кафе”. При влизането си в „Биг Брадър” преди около месец 46-годишната фолк изпълнителка шашна всички с многото багаж, който бе домъкнала.

Вместо в куфари и сакове, нещата й бяха натикани в кашони и найлонови чували и торби. Пред съквартирантите шуменката претендираше, че одеждите й са купени от Дубай и струват цяло състояние, но ако това е така, защо ги съхраняваше в евтини картонени кутии и в полиетиленови торби? Само една малка част от дрехите бяха подредени в шрангове и не се нуждаеха от гладене преди обличането им.   Да си натовари кашоните й чувалите в колата й помогна якият й личен шофьор и охранител. Всъщност на неговите плещи легна цялата хамалогия.

След като тоалетите, аксесоарите и такъмите на певицата се озоваха в сребристата й мазда, колата буквално клекна от свръхтеглото. Това обаче никак не притесни ексцентричната дама и тя се отправи в добро настроение към студиото на „На кафе".