На стената до кухненската маса на бащата на Меган Маркъл има нейна черно-бяла снимка, за която той е казвал, че е "заснета от гордия татко на Меги". До нея има снимка на младо момиче, прегърнало баща си на американски футболен мач.

И двете фотографии Томас Маркъл твърди, че му напомнят за пропастта, която в момента съществува между него и Меган. 

Пухкавата Меган Маркъл откри тайната за бързо слабеене, този плод прави чудеса

Г-н Маркъл е окачил цялата си къща в снимки на наследниците си. Включително и такива на полу братът и сестрата на херцогинята - Том Джуниър и Саманта. 

Меган обаче е единствената, която има писмени възпоменателни хвалби, окачени над камината по време на сватбата й с принц Хари през май 2018 година. Малко след венчавката Меган забременя и роди внук на Томас Маркъл. За жалост, той все още не е виждал малкия Арчи. 

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Г-н Маркъл е дал само шепа интервюта и пусна кратки изявления по време на бременността на Меган и раждането на Арчи. Той твърди, че е подложен на „ежедневен натиск“ от неверни истории за него

Сега той проговаря за пръв път след раждането на Арчи, защото смята, че не е честно да бъде изхвърлен от живота на внука си. 

"Бих искал да ми пратят снимка на Арчи, за да мога да я сложа в рамка до тази на Меган. Това не е ли всичко, което един дядо би иска? Трябва да видя дали и той притежава специфичния нос на семейтво Маркъл", обяснява тъжно пред Daily Mail бащата на херцогинята на Съсекс. 

Меган Маркъл в разгара на нов жесток скандал

Той сподели, че е изпратил картичка за 38-мия рожден ден на Меган миналия месец, но не знае дали е стигнала до нея. 

Томас Маркъл никога не получил и официална покана за сватбата на дъщеря си, но това, което го натъжава най-много е, че е виждал внука си Арчи само и единствено на снимки в интернет. 

Изненада или не: Принц Хари заряза Меган и бебето им, но… (СНИМКИ)

"Обичам дъщеря си. Това са любимите ми снимки с нея. Винаги когато я снимах, тя се усмихваше. Това е моята Меги. Бяхме толкова близки. Прибирах се от работа, прегръщаше ме и се разхождаме с часове, за да си говорим", спомня си с огорчение Томас. 

Г-н Маркъл твърди, че е наясно, че не е в приоритетния списък на дъщеря си в момента, извини се на кралското семейство за изказванията си преди сватбата, но Меган все още не иска да има нищо общо с него. 

Превод: БЛИЦ