Мегз тотално изтрещя и направи грандиозен скандал и драма в Къщата на ВИП Брадър. Дизайнерката полудя тотално, тъй като брадърът я нарича с името й Миглена, тъй като тя държи да бъде наричана Мегз.
Тя започна тотално да блъска, плаче и крещи, спретвайки невиждан истеричен скандал. Биг брадър я повика в изповедалнята три пъти, но тя отказа, тъй като отново бе наречена Миглена. Побесняла до лудост, дизайнерката отиде в другата стая и отказа да се върне при другите и да продължат мисията.

Вследстивие на невижданата драма, брадърът взе решение и заяви: "Заради отказа на Миглена да носи своя микрофон и да участва от мисиите, Биг брадър отнема 50 лева от бюджета". Това вбеси тотално останалите съквартиранти и Ваня Щерева отиде при нея и крещейки й заяви: "Правиш голяма глупост, не можеш да направиш един компромис! Как не можеш".

"Нарекоха ме 100 пъти Миглена, мълчах заради вас", отвърна й Мегз, крещейки. Ваня обаче й каза, че това си е неин проблем, който се отразява на всички. Мегз допълнително истеряса и каза, че не й се живее. 

Към тях се включи и шеф Петров, който се опита да убеди да върне Мегз. "Защо трябва 12 души да страдат? Хайде - последен компромис заради трите хубави часа, които изкарахме заедно досега", заяви той и успя да убеди дизайнерката да се върне.

Все пак брадърът бе непреклонен и каза, че глобата от 50 лева от парите на храна остават. Това вбеси зверски Енджи Касабие, която се тросна на Мегз с думите: "Ти няма да ядеш, нали знаеш". Това допълнително вбеси Мегз и тя пак започна да крещи. 

А Джулиана Гани просто заяви лаконично: "Тя по лична карта си е Миглена Каканашева".