Анита Мейзер крие срамно минало от периода си на млада емигрантка в Щатите. В началото на престоя си в страната на неограничените възможности мекоговорещата варненка изкарвала прехраната си чрез участие в нискобюджетни порно филми, разнасят я нейни приятели, пожелали анонимност, пише столичен ежедневник.
И ако днес Анита с охота говори за живота си в Америка, тя по никакъв начин не обелва и дума за срамното си начало, в което е охкала и пъшкала пред камерата за някой и друг долар.

В телевизионни и печатни интервюта Мейзер единствено споделя, че след като кракът й стъпил в Америка тя хванала таблата и започнала да си изкарва парите с келнерство. Мизерният доход обаче не бил достатъчен нито за нейното изхранване, камо ли за това на дъщеря й в България, заради което в средата на 90-те тя се вляла в процъфтяващата тогава порно индустрия. 

Анита се явила на кастинг в слабо известна продуцентска къща за порно в Калифорния, която обаче плащала добре и снимала по правилата. Всички актьори от снимачната площадка минавали пълни медицински прегледи и изследвания, след което били готови за екшън пред камерата. В началото Анита участвала срамежливо в нискобюджетни филми, от които изкарвала по 1000 долара за ден, а впоследствие се разкрепостила и правила пред камерата тройки и четворки, които били в пъти по-добре заплатени. 

В розовия си каталог Мейзер имала и снимки с възрастни господа, както и с цветнокожи актьори, чиито достойнства удряли 25 сантиметра. Касетите се разпространявали само в Америка и все още неразвитият интернет тогава не предполагал никакво разпространение на розовите филми с участието на Мейзер в родината й.

Полека-лека с натрупването на стабилни спестявания Анита се оттеглила от бранша, но успяла да излезе от него с едни гърди напред, тъй като с част от хонорарите си тя се подложила на пластична операция за увеличаване на гърдите. Скандалната варненка в момента се хвали с общо 1500 кубика силикон в деколтето си.