Много зрители останаха недоволни от победата на футболиста Костадин Велков-Коко в риалити предаването "Фермата" по bTV. 

До дългоочаквания финал стигнаха шестима участници от двата враждуващи отбора. Коко беше единственият представител на червената "Канатица".

Победата на Велков след гласуване на зрителите беше категорична, но у много хора остават съмнения. 

Някои от почитателите на останалата втора Емилия са доста критични към мнозинството:

"Симпатиите на зрителите са, защото са стадо овце, които пишат Канатицааа. Заради него те не са финалисти защото е негоден в игрите. Стадото така гласува, те още си мислят, че има Елбетица и Канатицаа. И съответно победи Коко Дамския с 2-те леви ръчички".

Други твърдят, че финалната битка е била твърде лесна и точно такава, че Коко да прояви най-добрите си качества:

"Принципни са нещата. Еми цял сезон беше първа във всичко, в ставане, работа, умения, битките си спечели всичките. Прекрасен, добър и искрен човек. Не я познавам, но си личи от километри. И изведнъж Коко печели, тичайки на малката арена, защото е добро момче. Ми така е, факт. Но предаването не е за добри хора, а за участие в него".

Най-същественият спор е обаче дали Костадин е най-адекватен на ценностите, които “Фермата” и продуцентите ѝ Иван и Андрей се опитват да налагат. Ако наистина се борим за възраждането на изконните български добродетели, победителка трябва да е със сигурност Еми, твърдят доста от коментиращите във Фейсбук:

"Тя поне се справи и със задачите и на арената. Аз не съм против Коко. Не съм и за Еми. Но за нея всички казваха колко е работлива и как всичко може, викнаха я на арената и ги смаза и я оставиха. За Коко освен колко добро момче е Нико, друго не се чу. И че повтаряше там каквото е запомнил от треньорите. Обективно тя се представи по-добре във формата. Той обра всички гласове, които щяха да отидат в Канатица, защото е един."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук