Надето е разчупила калъпа и го е ударила на живот, докато благоверният й е заключен в къщата на „Биг Брадър”, твърди седмичникът "Таблоид", без да се позовава на източник.

27-годишната красавица е била забелязана миналата седмица в столичен клуб в изцяло мъжка компания, наброяваща четирима кавалери от най-различни възрасти.

За щастие партито не е било в някоя от любимите на съпруга й чалготеки, а в елитен пиано бар, където половинката на Коцето се отдала на танци до зори, като непрекъснато сменяла партньорите. Запознати шушукат, че за да е спокойна, Надя оставила двете си отрочета на грижите на майка си Цветанка.

Нещо повече – именно по-възрастната дама упорито настоявала щерка й да излиза и да се забавлява в отсъствието на съпруга. Цветанка е дипломиран психолог и изповядвала теорията, че за да се запазят добрите отношения в един брак, всеки от партньорите трябва да има време за купони без половинката си. По тази причина с радост се наела да гледа внучетата, за да може дъщеря й да кърши снага по баровете.

Искам цял живот да съм с жената, която ме взе. Направил съм план за деца. Би било прекрасно да имаме и трето. Аз ще гледам зеленчуци в градината, а тя ще се грижи за малките и ще прави салата. Така живеем с Надя и в момента. Дано така си живеем завинаги”, пожела си фолк титанът. Въпреки всички изкушения, които славата предлага, Константин е щастливо женен и смята, че е дошъл моментът да се посвети на семейството и спокойния живот.