Тази красавица бе наричана от всички Барбито на родния поп фолк. Огнената мадама и певица показа снимки, на които е бебе и е дондуркана от майка си.
Вероятността обаче да успеете да я познаете е направо минимална. Ще ви дадем жокер. Една от най-хитовите й е песни е "Сини очи". 

За тези, които не са успели да се досетят, ще кажем, че става въпрос за певицата Гергана. Ето какво споделя тя за кадрите пред planeta.tv:

Краят на една империя! Вдовицата на Шарлопов се реши на огромна стъпка срещу 100 милиона евро!

“Нека се върнем през 1985 година, когато съм в скута на моята майка. Не си спомням този момент, но обичам да се връщам назад, обичам да гледам снимките, които са запечатали страхотни моменти от моя живот. Моето детство беше много хубаво, изпълнено с много любов, топли хора и обучение.”

Един от най-любимите фотоси на изпълнителката е уловил сладък момент, когато е много малка, но пък позира като професионален модел:
“Като гледам тази снимка, явно съм на 1 година, защото така съм показала с пръстчето. Не знам защо майка ми винаги ме е обличала в червено, но на 90 % от снимките аз съм в червено.”

Страстна любов топи майката на Луиза Григорова! Вижте какво тяло на манекенка е направила (СНИМКИ)

На снимките се вижда и сладката муцунка, която певицата честичко правела като дете. Тогава любими й били всякакви забавни мимики, които развеселявали всички. Гергана показва и снимка от посвещението си в Светото Тайнство Кръщение.