Ники Кънчев здравата се старае да влезе във форма и да прикрие годинките си. Журналистът е на 57, но се ужасява от мисълта, че вече не е първа младост, а дъщеричката му след няколко месеца ще стане на 10. За да не изглежда като пенсионер до нея, шоуменът е започнал да спортува и да спазва режим, като дори се опитва да ограничи сериозно алкохола, пише "Уикенд".
Преди години Кънчев имаше сериозни проблеми с пиенето, но не заради пиянство, а от преумора. По време на всеки един от сезоните на "Биг Брадър" водещият бе ангажиран със смазващи лайфове, които продължаваха с часове в ефир. За да се отпусне и да е максимално издържлив на темпото, Ники се черпеше с няколко чаши уиски. Постепенно обаче този навик му остана и в дните, в които не беше на работа, а у дома при любимите си хора. Малко по малко водещият обаче усетил, че алкохолът не му е приятел и се наложило да го ограничи. Освен това консумацията го удряла в черния дроб, който на неговите години не бил в изрядност. 

Помните ли Зара от "Биг Брадър"? Красавицата все още крие горещо тяло и пали страстите! (СНИМКИ)

Освен страха, че остарява, Кънчев страда за "Стани богат". Той е разочарован, че вече не е водещ на популярното шоу, което от пролетта се подвизава в ефира на БНТ. Пред приятели Ники твърдял, че би се отказал от "ВИП Брадър" и би водил само и единствено предаването за знания.. Уви, Коко Каменаров не искал в ефира на обществената телевизия човек, свързан с лошата слава на "Биг Брадър".

"Ники е горд човек и няма да го каже, но много го боли. Той е ерудиран журналист с големи познания и е грехота Нова тв да използва потенциала му само 3 месеца в годината", казват приятелите му.