Новият сезон на готварското шоу на шеф Манчев “Черешката на тортата” по Нова телевизия започна с интересна екзотика.

Мисис България 2022 Манита Вартан спретна традиционно арменско меню, от което дори самия кулинарен експерт се изненада и призна, че е научил нови неща.

“Аз се чувствам колкото арменка, толкова и българка”, призна Манита. 

Акцентът обаче беше поставен на друг интересен елемент от заснемането на готвенето. Мисис България се появи в кухнята си в блуза със щедро деколте и обяви, че това е специален поздрав за шеф Манчев.

“Надявам се да ме вземе за асистентка в предаването”, заяви г-жа Вартан. 

“С тази униформа - направо ще те взема за шеф”, коментира шеф Манчев без да се развълнува много от провокациите на миската.

Манита пък заяви, че според нея е мит, че миските не могат да готвят и имено “Черешката” го е доказала в предишните си издания, където е имало доста красиви участнички с корони от конкурси. 

Като изключим обаче, че напазарува сама и не забрави и наровете, които имат символно значение за арменската традиция, Манита Вартан получи доста сериозна помощ от свекървата си. Това беше отбелязано и от шеф Манчев. 

В първата седмица на новия сезон на предаването му, останалите участници са павицата Катя Близнакова, актьорът Калоян Катинчаров, бившата участничка в Hell’s Kitchen България Деси Цонева и футболният треньор Вили Вуцов.

Те останаха доста изненадани от арменската вечеря, макар и някои от тях да отчетоха, че на трапезата ястията са били твърде много и ефектът се е позагубил. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук