Шеф Манчев разказа пред Нова тв за зората на кариерата си, когато е работил в лъскав столичен японски ресторант. Там негови гости са били редица световноизвестни политици и звезди. 

"В ресторанта, в който работех, сме посрещали и Бил Клинтън, и Путин. 6 месеца преди това целият хотел бе проверен. Взискателността е еднаква и при едните, и при другите.

Бил Клинтън яде телешки стек. Не обичаше сирене и му сменихме салатата в последния момент, защото зеленчуците започнаха да пускат вода и му смених салатата в последния момент. Постоянно те проверяват, събличат те и те обличат наново, когато влизаш и излизаш в кухнята", разказва Манчев.  

"Дали храниш "Сикрет сървиз", или КГБ, няма значение", категоричен е той.  

"И Клинтън, и Путин минаха през моята кариера. Не е толкова важна храната, колкото да видиш какво се е случило. Над 50 президента са минали", разкри още той. 

"Ако тогава беше направил нещо с храната тогава, освен че нямаше да станеш готвача, който си, вероятно и Украйна нямаше да преживее това, което преживя. Можеше да решиш нещата много отдавна. Иване, ти си виновен", пошегува се Крумова.

"Със сигурност. Тогава нямаше да има и война в Сърбия. Мога да кажа, че и аз съм виновен", съгласи се с усмивка той. 

Манчев си припомни и паденията в кариерата си. 

"Бях на прага да фалирам заради ковид-19. Спасих се, защото имам диференцирани занимания, които ми позволиха да изляза. Но не мога да кажа, че съм се оправил напълно. Провалих се, когато изгорих калмарите на първия ми работодател. Не съм вярвал, че ще ме глоби една заплата, но беше прав", сподели той. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук