Една от най-известните астроложки - Оксана Хорват предрече на Деси Слава бебе в ефир, минути след като самата певица си го пожела.
Звездата на "Пайнер" е участник в "Черешката на тортата". Тази седмица тя дели маса с Ники Кънчев, любимият на Жени Калканджиева - Тачо, певицата Лияна и Мариана Цонева.

Тази вечер Деси бе домакиня и след като смая гостите си с уникална вечеря, дойде ред и на изненадите й. Първата бе представянето на приятеля й Благой Найденов пред останалите гости. За първи път певицата откровено сподели колко много обича спортиста и призна, че иска бебе от него.

Втората изненада бе астроложката Оксана, която предсказа бъдещето на звездите по наталната им карта. Тя видя голямо щастие и любов за Лияна, заяви, че Ники Кънчев го очакват много нови ангажименти. На скептично настроеният Тачо, Оксана предрече да продължава да виси на врата на Жени Калканджиева, а на съпругата на покойния Димитър Цонев каза, че ще се вдигне на крака след смъртта на любимия човек.

Накрая астроложката каза няколко думи и на домакинята. "Ти имаш едно дете, но звездите показват, че трябва да имаш още. 2017-а е много плодотворна за това и сигурно ще дариш Благой с дете", каза Оксана и с това успя искрено да зарадва изпълнителката на "И това ще преживея".