Тази вечер от 21:00 часа зрителите ще станат свидетели на неочаквани обрати, задълбочаващи се личностни конфликти и драматични сътресения в Hell’s Kitchen България. Едновременно с това участниците ще демонстрират умения по висша кулинария и ще получат признанието на шеф Виктор Ангелов.

Въпреки това високо его, липсата на комуникация в кухнята, слаби звена в двата отбора отново ще нажежат обстановката по време на вечерната резервация и ще станат причината още един от професионалистите да напусне шоуто завинаги.

Инфарктна ситуация в Hell's Kitchen! Участничка научи, че е бременна, но шеф Ангелов я попари жестоко! 

Дневното кулинарно предизвикателство на шеф Ангелов ще изпита въображението и уменията на готвачите да измайсторят ястието, което „да му вземе акъла“. Ще има отбор, който ще покаже топ чиния и висша кулинария, но дали всъщност състезанието по иновативност няма да се окаже надпревара с далеч по-сериозни предизвикателства за отборите от готвенето, ще разберем довечера от 21:00 часа.

Едно е сигурно – спечелилите ще се гмурнат щастливо в нова изненада, а победените ще се потят сериозно в кухнята.Този път вечерната резервация в Hell’s Kitchen ще бъде истинско изпитание и за двата отбора. Напрежението и старанието да впечатлят шеф Виктор Ангелов ще доведат до гаф след гаф в професионалистите - високото самочувствие ще се редува с ниското, откритите обвинения ще доведат до изненадващи решения, а поредните грешки ще повлекат след себе си едно драматично уволнение.

Страшен скандал, заплахи за смърт и саморазправа разтърсиха Hell's Kitchen! (СНИМКИ) 

Шеф Ангелов ще постави труден ултиматум на жените и една желязна ръка ще започне неочаквана реорганизация в червения отбор. Коя ще бъде тя и дали това ще помогне на отбора да излезе от кризата, ще видим довечера. При сините ще сме свидетели на драматични обрати и опити да се открие виновник за неуспехите на отбора. Ще доведе ли това до допълнителен раздор в редиците и ще има ли изправен в ъгъла, ще научим тази вечер.

Кой отбор няма да успее да се справи с вечерната резервация и ще провокира сериозно недоволство у гостите на ресторанта? Ще има ли нови номинации и кои ще бъдат тези, които ще си навлекат адския гняв на шеф Ангелов ще разберем довечера. Със сигурност един ще напусне завинаги Hell’s Kitchen. Кой ще бъде той ще ясно тази вечер в Hell’s Kitchen.