От "Мисис България" начело с носителката на титлата „Мисис България“ и съорганизатор от години на националния конкурс за омъжени жени Мариана Маринова се свързаха с БЛИЦ, за да разяснят казуса по скандала с "Мисис Варна":

"Скъпи Варненки, във връзка с новопоявилия се конкурс Мисис Варна, ние от Мисис България искаме да заявим официалната си позиция и да отговорим на десетките ви мейли, в които питате дали сме свързани с предстоящото събитие организирано от лицето Ева Добрева. Отговорът е НЕ. 

Нямаме нищо общо с този конкурс. В продължение на 2 години ние от Мисис България организираме Мисис - Варна, като регионално издание част от веригата Мисис България. 

Скандал разтресе „Мисис Варна“

Победителка през 2020 година е Борислава Господинова, а през 2021 Боряна Янева. Победителката в регионалното издание на Мисис България във Варна получава правото да се яви на Мисис България и да се състезава с красавици от цялата страна за титлата и правото да представи страната ни на едни от най- престижните  световни конкурси като Мисис Вселена, който събра 118 участнички от цял свят на последното си издание в Корея. 

Единствената връзка на г-ца Добрева с проведения от нас конкурс е участието й в музикалната му програма през 2020 година по молба на наш партньор. Явно това я е вдъхновило и е решила да взаимства идеята ни, която реализираме две години подред. 

Оставяме на читателите да преценят доколко това е морално. Искаме да информираме всички дами от Варна, които искат да бъдат част от Мисис България - тази година регионалното издание във Варна предстои да бъде през септември, вече тече кастинг и има записани дами. 

Успех на всички  и бъдете креативни. 

С уважение Мисис България 
Меги Савова 
Мариана Маринова
Боряна Янева Мисис - Варна 2021
Борислава Годподинова Мисис - Варна 2020

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук