Във всеки слух има доза истина и той не напразно е тръгнал. Така е и с плановете на Иван и Андрей, за които се заговори, че спират снимките на един от най-обичаните селскостопански риалити формати „Фермата“, пише Вихрогон.

Дори най-върлите фенове на предаването забелязаха коренната промяна, която опитаха да утвърдят от екипа, далеч от това, което бяхме свикнали да очакваме.

Това доведе до доста критики и отлив на зрители, които гледаха заради силната обвързаност на „Фермата“ с българските традиции и занаяти.

Интересно бе да се види как се изгражда стопанство от нулата и прекрасния резултат накрая. В последният сезон всичко това отсъстваше и може би това става причина за свалянето му от екран.

Но Иван и Андрей няма да останат безработни. Непрекъснато опитват да надграждат и сега се върти около тях една мистерия за подготовката на нов, грандиозен проект, риалити, което не е правено досега у нас.

Какво ще бъде новото риалити?

Това засега се пази в много дълбока тайна, като единственото, което се знае със сигурност, е, че ще бъде грандиозно шоу – много мащабно, зрелищно и скъпо. Шушука се, че май става въпрос за формата „Аз съм известен, измъкни ме оттук“. Това е екстремното риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска спечели в Германия.

Накратко това е телевизионното шоу, зародило се в Англия, което подлага знаменитостите на екстремни предизвикателства и ги изправя лице в лице с най-големите им фобии.

Изолирани, далеч от дома, без външен достъп, живеещи под открито небе в джунгла, пълна с животни и насекоми, без храна и без удобствата на дома, знаменитостите приемат предизвикателството на живота си: да се борят за титлата на краля или кралицата на джунглата.

Кои ще бъдат нашите родни звезди осмелили се да се впуснат в това подобно на „Сървайвър“ приключение няма как да знаем още, но едно е сигурно. То ще се бори за зрителски интерес с „Биг брадър“, който подновява излъчванията си в началото на есента.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук