Колоритната кулинарка Божана Кацарова се подигра жестоко с външния вид на фолкзвездата Татяна в "Сървайвър". Без да се церемони, победителката в „Мастършеф“ нарече изпълнителката „Жената с четирите вежди“ и така се надсмя над изразителния микроблейдинг на участничката в стил „вити гайтани“.

Словесният си удар готвачката нанесе, след като беше изпъдена на Острова на отшелника, където трябва да живее и да се справя сама. Божана се озова на изолираното парче земя сред дуел с най-добрата си приятелка в риалитото - актрисата Снежана Макавеева.

Главна роля в изгонването й обаче изигра футболистът Благой Георгиев и неговата коалиция, в която влизат певицата Татяна и ММА боецът Жоро. 

Кулинарката се вбеси на Джизъса и чалгазвездата, но запази топло чувство към боеца.

"Виповете седнали на кръчма с жената с четирите вежди, разбрали се как да играят и хайде в „Сървайвър“. Бате Жоро, не отивай в света на четирите вежди, върни се!“, провикна се Божана от Острова на отшелника, напълно наясно, че Жоро няма как да я чуе.

Въпреки че беше изгонена далеч от останалите участници, за нея играта още не е приключила. Преди сливането на двете племена - „Сини“ и „Червени“, тя ще може отново да се върне в битката за 150 000 лева.