Започна вторият сезон на култовото развлекателно шоу "Забраненото шоу на Рачков". Предаването стартира от къде, къде по-екстравагантно, като Рафи, балетът и самият водещ Димитър Рачков бяха облечени в дрехи от ренесанса. 

Рачков дори излезе на сцената на гърба на зебра. Оказа се, че в нея се крият сценаристите на шоуто Борислав Борисов и Влади Априлов . Водещият обаче се пошегува в Влади, че не му помни името.

Рафи пък отбеляза, че вече и на гръб го носят. "Да ме носят, кой иначе ще им казва тъпите смешки", отвърна му Рачков.  

След това Рафи помоли водещия за услуга, а той отвърна, дали ще иска от него да му уреди победата в някой формат, защото гласовитият певец от Бургас не е печелил само "Игри на волята".

Рафи сподели, че и той иска следващата седмица да излезе на сцената на зебра. Това обаче се оказа повода Рачков да се пошегува пиперливо с арменеца, известен с ниския ри ръст. 

"За да се качиш на зебра, трябва подход, а на теб ще ти трябва подскок или стълба. Но тази вечер мое мило малко арменско момченце ще се срещнеш с хора, които могат да те научат всичко. Те пленяват публиката, завладяват публиката по цял свят. Това е изкуството цирк", каза той. 

Рафи му отвърна, че е ходил на цирк, но като малък. "Искаш да кажеш, че вече си голям. Те няма да те пуснат без придружител", отвърна му водещият. 

"Циркът е едно невероятно лъскаво място, костюми клоуни фокуси. Едно време никъде не можеше да се види жена с брада, а сега пускаш Евровиозия и всяка втора с брада, а мъжете с рокли", добави Рачков. 

След това той обяви, че сцената му ще се превърне в арена на цирк "Доь Рачкей", а балетът започна да раздаде лакомства на публиката. Рачков пък обвини една госпожа, че взима захарен памук и за съседите в блока си, след което лично почерпи с близалка майката на продуцента Маги Халваджиян, която бе сред публиката. След това започна скеч. с Боби турбото и Албена Михова. Облечени като политици, те обявиха, че политиците са новите шоумени, а Албена каза, че трябва да се побърза, защото я чакат в еротичен блок, за да може и там да се изяви. 

После и двамата се заплашиха с компромати за купени гласове и присвоени европари. 

Стана така, че изскочиха и компромат и за Рачков. От години той има офшорна фирма с господин Халваджиян, също така извърпшва нелегален трафик за тонове арменски сладки. 

"Аз за 17 годни арменска сладка не съм видял, само арменска горчилка. А младата си приятелка я виждам за първи път. Къщите ми са само пет. А яхтата ми не е в Гърция, а в Италия. Самолетът в Горубляне всъщност е хеликоптер в Сарафово. Не е вярно, че дипломата ми от НАТФИЗ е фалшива", отвърна водещият на обвиненията.  

Рачков бе обвинен още, че в НАТФИЗ е бил внедрен от Държавна сигурност, за да следи своите колеги, а в "Като две капки вода" той е следял колегата си Зуека. Той обаче контрира: "Не, Зуека мен ме следеше, но като го хванах и той избяга, а сега продава рисунките ми от четвърти клас". 

Последва номер с въртящи се чинии.