Винаги има втори път, има второ начало, понякога птичето каза втори път на рамото, Краси. Шампионска лига, нали знаеш какво е? Тук е Шампионска лига. Имахме нужда от двама нападатели,. Добре дошли Краси. Това каза продуцентът Магърдич Халваджиян на старта на шоуто "Маскираният певец" по Нова тв. 

След това Маги обяви, че има специални подаръци за водещите на шоуто - става дума за тениски за Геро и Краси, но написани като най-големите във футбола в момента Роналдо и Меси - Geronadlo i Krassi.

Тениските обаче се оказаха доста по-малки за размерите на Геро и Краси. "Работите още по мерките на Зуека и Рачков", оплака се Геро.

Впоследствие обаче Халваджиян нареди да бъдат донесени тениски с нормален размер. В знак на благодарност и радост, че вече работи в шоу, което се излъчва в национален ефир, Краси дори целуна своята тениска, на която пишеше Global Films. 

"Нали знаеш как е. В малка телевизия, постоянно те мачкат", също обърна се той към Маги. 

Геро пък каза, че Зуека рисува някъде във Виетнам и в момента не може да осъществят кандидат с него. 

След това започна представянето на журито, което трябва да установи кой се крие под пеещите маски - Владо Пенев, Алекс Сърчаджиева, Азис и Марта Вачкова.