Любовта не е много интимно преживяване. Според мен ще бъде интересен сезон. Това заяви в "Здравей, България" Миглена Ангелова относно бъдещия сезон на "ВИП Брадър".
"Мен нямаше кой да ме разклати в шоуто. Няма как някой да ме действа. Много исках да разкажа гледната си точка - за паралелите между живота и формата. Когато отидох на "Свети Влас" ме удари вдъхновението", призна си Ангелова.

"ВИП Брадър нищо не си измисля, той показва уникалната ти реакция. Това как ти възприемаш нещата, пречупвайки ги през призмата си. Няма човек, който да играе. Вътре е невъзможно да имаш стратегия. Не мисля, че си представяте да съм водещ, както и аз. Как ме виждате да чета подготвени въпроси? Това е невъзможно", каза леко заплашително с играещ поглед Ангелова, намеквайки, че няма да е ко-водещ, както се твърдеше досега, а в Къщата може да настане Содом и Гомор с това, което ще има властта да сътвори.

"Намерих любовта, вече не я търся. Хората са намирали любов в концлагерите, намирали са я на северния полюс, значи може да бъде намерена и в Къщата. Ако двама души са комплексари и си галят само егото - това е обречена работа. Свикнали сме да слагаме любов на това заради всички филми, които гледаме. Романтиката е в сърцето, а не две свещи на масата на вечеря. Това по-образовано сърце и по-развито чувство. Хората наистина много искат да им се случи любовта", завърши тя.