Малко са жените, които се осмеляват да вдигнат сватба в 9-тия месец от бременността си. Роксана е една от тях. Топ ромската перла на „Пайнер” се гласи да встъпи в брак с любовника си Александър в навечерието на термина си. И хич не се притеснява от риска водите й да изтекат пред брачния олтар, пише "Уикенд".
Венчавката е насрочена за 27 юли. Роксана е категорична, че няма да промени датата за нищо на света. „Ако отложим сватбата, имам чувството, че ще размислим”, сподели тя преди няколко дни.

Брачното тържество ще е в София. Певицата е цанила за дизайнер на роклята си  София Борисова. Моделиерката трябва да изработи така тоалета, че да може лесно да го преправи в последния момент, ако коремът на булката набъбне драстично. В момента пайнерката е трудна в четвъртия месец и още не може да се предвиди с колко килограма ще се ошишка до раждането.

Роксана смята да работи активно до последния възможен момент. Засега избраникът й Александър не роптае против намеренията й да пее и подскача на сцената със 7-8-месечен зародиш в утробата си.