„Сватба ще има на 27 юли догодина”, обяви ромската изпълнителка. Певицата няма никакви колебания дали да се венчае за настоящия си любим Александър, въпреки, че двамата са заедно сравнително от скоро. Нищо че и първият й брак се оказа неуспешен. Впрочем тя и не беше официално омъжена за своя дългогодишен житейски спътник Калин. Навремето двамата вдигнали сватба, но не се подписали и не станали законни съпрузи.
„Може би съм усещала, че ще се разделим”, обяснява Роксана фиктивната женитба.  

С бившия й изкарали заедно 13 лета. В този период изпълнителката не е била бита от мъжа й, но пък той често я подлагал на психически тормоз. Кошмарното съжителство докарало на певицата депресии и паник атаки.

Роксана има и друга неуспешна връзка. Тя е с бащата на сина й, който вече е на 14 години. За тази своя любов мургавелката избягва да разказва подробности.

Хитовата ромска изпълнителка е убедена, че всичко лошо в личния й живот е вече минало. От новия си мъж очаква само хубави дни. „Той ме прави много щастлива. Живеем на чисто, без лъжи. Няма и половин тайна между нас, затова съм спокойна”, споделя певицата, която вече е започнала подготовка на сватбата си с Александър. Тя е убедена, че настоящият й избраник няма да се опитва да пречи на кариерата й, която поставя на първо място сред приоритетите си, предават от Уикенд.