Медицината се оказа скритата страст на Михаела Маринова. Младата певица не е споделяла досега за тези си желания, още повече, че когато вади хит след хит, трудно бихме си я представили в друго амплоа. И въпреки това Мишето, както я наричат приятелите й, с удоволствие би влязла под кожата на… главен хирург, пише в. "ШОУ".

Откровенията си чаровницата прави в паузите на успешното музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което в момента щурмува страната. „Като малка мислех да се занимавам с биология и медицина покрай работата на майка ми. Даже обичам да гледам рани, кръв и като видя, казвам – колко красива рана”, не крие певицата.

А когато не е на сцената и не пее, Михаела Маринова от време на време дублира и детски анимационни филми.

В рамките на музикалното турне стигаме и до още едно неочаквано признание – този път от адашката на Михаела Маринова – Михаела Филева. Оказва се, че тя обмисля и сериозна кариера в сферата на компютърните технологии. Дали ще я видим скоро в тази светлина обаче, остава точно толкова непредвидимо, колкото и това да видим Михаела Маринова в ролята на хирург.

След последните си успешни концерти във Варна и Бургас изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се отдават на заслужена почивка до септември, когато турнето се завръща.

Анелия ПОПОВА. в. "ШОУ"