След участието си в популярно риалити, рапърът Dee е започнал здраво да злоупотребява с „бЕлото“, както си е било и преди, твърди hotarena.net.

Анонимни източници, представящи се за част от персонала на известен хотел в Ямбол, разказват, че преди около седмица Dee си наел стая, от която не си показал носа навън почти 3 дни. Музикантът наредил никой да не го притеснява, а единствената му „разходка“ през този период била да иде до рецепцията и да се върне обратно в покоите си.

Компания му правила непозната за екипа на хотела мацка.

Рецепционистките сериозно се притеснили за Dee и най-вече за това – дали той ще успее да си тръгне жив за София. Разказват, че колкото пъти се появявал при тях да пита нещо, толкова по-бледо и изморено било лицето му. Рапърът бил видимо недоспал и неадекватен в общуването си с тях, което ги довело до заключението, че здравата се е надрусал с любимата му „кока“.

Подателите на информацията уточняват, че жената, която е била с него в хотела, не е Ася Капчикова. Това е малко странно, тъй като певецът напоследък е забелязван все по-често в нейната компания. Неприличните им снимки във "Фейсбук" също доказват, че са неразделни.

Въпреки че не беше на себе си заради наркотиците, момчето се държа възпитано с нас през цялото време. Но не му прави чест, че продължава да взима такива боклуци и че сменя често жените...“, споделят още от персонала на хотела.