Преди дни първи анонсирахме бомбата, която Джорджия ще хвърли с новото си видео. Е, тя вече е факт, а реакциите в социалните мрежи са повече от взривоопасни. Причината - поредицата от скандални признания за личния свят на поп фолк дивата, изразени по възможно най-директния и остър начин.

В клипа Джорджия не е спестила и от сексапила, и от хапливостта си, а това, което се случва малко, след като парчето прави своята гръмка премиера в You Tube този понеделник, е дори още по-фрапиращо.

Оказва се, че бащата на изпълнителката, който от години живее и работи в Германия, вижда песента във виртуалното пространство и тя се превръща в неочакван мост между двамата. Дотолкова - че той решава да си създаде профил, само за да може да коментира песента на дъщеря си, което впоследствие я трогва до сълзи.

От написаното от певицата към него става ясно, че "Инфаркт" чупи рекорди по гледаемост, а дори канала, в който се популяризира в You Tube още не е разработен, което със сигурност щеше да я изстреля на тоталния връх по гледаемост.

Музиката и текста на "Инфаркт", чиято премиера беше преди броени дни - в понеделник, е на самата Джорджия, а за аранжимента е отговорен Ради Кишев.