Фики Стораро освен музикална кариера развира и успешен бизнес. След семейната сладкарница, която отвори в Княжево, певецът вече е собственик на наргиле бар в центъра на София, твърди hotarena.net
До тук - нищо лошо, но само ако заведението не се намира в непосредствена близост до столично училище. 

Любимецът на тийнейджърите вероятно залага именно на това. Децата следват примера на своите любими звезди и съвсем естествено ще посещават бара, където Стораро щедро ще предлага от отровата, с която да съсипва здравето на учениците и да пълни джоба си. 

Странно е кой е издал разрешително за това заведение в непосредствена близост до школото. Вероятно за звездния статут на фамилията Стораро няма закони, наредби и правилници. 

Едва ли Фики е чувал, че според Световната здравна организация димът от наргилето по съдържание на никотин, канцерогени и въглероден окис превишава много повече цигарения дим, а една употреба на наргиле дневно се равнява на десет изпушени цигари. Освен всички пресметнати рискове, димът от наргилето съдържа и редица допълнителни канцерогеннивещества, каквито няма дори в цигарения дим.

Пушенето на наргиле развива привличане към наркотиците! По данни на американски изследователи 20% от учениците, употребяващи марихуана най-напред са я изпробвали чрез наргиле.