Виктор Ангелов побесня от безобразните действията на готвачите в "Хелс Китчън" и реши да назначи нов шеф, за да ги контролира.

Честта се падна на Цветомира и след като разбра нейната фамилия, Ангелов й каза: "От днес си шеф Миленова, ако някой ти обърка името, да го коригираш." 

Първата работа на Цвети бе да смени Васко, тъй като не се справяше на сушито. С него се зае Вили, а Васил бе пратен на количката. 

Малко след това бях взети и първите поръчки на ВИП-гостите тази вечер. Синоптичката на Нова Лора, която за първи път се събра заедно извън работа с колегата си Ники Василковски, си избра суша и бяла риба.

Петко от "Трамвай 5" и една от певиците му пък заложиха на пица и морски дарове. 

Въпреки че се довери на Цветомира, Виктор Ангелов така и не остана доволен от мудността на готвачите и разпореди:

"Взимай си поръчките, взимай си готвачите, отивайте в склада и се разберете с готвачите - ще готвиме ли или ще се гъбаркаме."

"Гасете печките и тръгвайте, до една минута да сте там", провикна се Цветомира и всички вкупом се затичаха към склада.

"Ние сме по-зле и от кифладжиите, те поне кифли правят, а ние - нищо", сопна на своите подопечни шеф Миленова.

Припомняме, че в миналия епизод бе решено, че вечерната резервация ще води най-младият участник – 18-годишната Цвети. Тя беше номинирана от останалите и облече оранжева престилка. При това, коментари, че тя не може да готви добре предизвикаха силни негативни емоции у нея. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук