В продължителна и многокомпонентна игра Виктория не успя да надвие Стоян от Бойците и загуби елиминационната битка. Въпреки това, пътят към голямата награда все още е отворен за нея, защото тя получи своя втори шанс.

Участничката от Приключенците е следващият воин, който се отправи към Плажа на отшелника и ще се срещне с обитателя му Симеон. Ако успее да го победи следващата седмица, тя ще заеме мястото му на изоставената локация и ще продължи борбата към финалите на най-екстремното състезание в телевизионния ефир.

„Тази новина вдигна мотивацията ми на съвсем друго ниво. Страхотно е, че имам още един шанс да се докажа.

Грабвам го с двете си ръце и обещавам, че ще се боря за него със зъби и нокти“, щастливо сподели Виктория след като разбра изненадващата вест, че има възможност да продължи напред в приключението, наречено „Игри на волята: България“.

По-рано в битка за спасение един срещу друг се изправиха четиримата номинирани – Виктория, Милена, Стоян и Мартин. Всеки от тях имаше възможност да избере и съюзник от племето си, който по време на играта да пречи на съперниците му. Битката тества точността на участниците и баскетболните им умения и най-добър се оказа снайперистът Мартин.

Победата донесе и 50 златни гроша в неговата лична хазна. Веднага след него се нареди крехката Милена, която се спаси от елиминационна битка.

След втората елиминационна битка на Стоян, който в крайна сметка победи Виктория, бяха предложени 100 гроша. Той обаче се показа като истински човек и помоли парите да бъдат похарчени за "Приключенците", които вече втора седмица бедстват на дивата река. 

От продукцията не удовлетвориха желанието му, но полицаят успя да разплаче и умили Виктория с милия си жест, а тя призна, че е трогната.

Как ще премине първата среща между Симеон и Виктория и с какви впечатления ще останат един от друг? Кое племе ще успее да спечели Резиденцията? Кой отбор ще се грижи за животните и растенията в Стопанството? Ще се успеят ли Приключенците да се измъкнат от Дивата река или тежката им съдба ще продължи?