Синоптикът Ники Василковски и този път надмина себе си, колкото и да не ни се вярва. След като преди дни любимото лице от малкия екран и водещ на прогнозата за времето, реши да тегли една тежка псувня на майка в ефир, то в събота той успя да надскочи и тази висока летва. 

Василковски се появи гол, само по слипове, в ефира на медията и то в ранна заран. 

Още преди 8 часа сутринта в събота той реши да съобщи прогнозата за времето от северния плаж в Приморско, като разигра специална сценка на зрителите ала "Малката русалка" и "Спасители на плажа". 

Василковски бе даден как излиза мокър от водата, а върху себе си имаше само слипове и микрофон.

Именно така той обясни, че температурата на водата е много приятна и в момента по-топла дори от тази на въздуха. Синоптикът обаче предупреди да се готвим за доста превалявания на места в страната през днешния ден и каза, че има опасност от наводнения

Водещата на "Събуди се" Анна Мария Конова успя да запази самообладание въпреки голото тяло на Василковски и подробно го разпита за времето.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви информираме в реално време какви са климатичните условия в страната

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук