Поетът Константин Трендафилив публикува първата си песен "Кекс" и взриви социалните мрежи с изпълнението си под псевдоним Папи Ханс, пише в. "Телеграф".
Музиката и аранжиментът са на Искрен Тончев - Искрата, който бе част от последният сезон на предаването "България търси талант", а едно от момичетата, които танцуват в клипа полуголи, е англичанката Манал Ел-Фейтури. , която доскоро се изявяваше в "Х фактор". Според запознати тя му е новата любовница. Описанието на песента е: "А ти прави ли кекс снощи?" и в нея се пее предимно за кекс , като се има предвид секс. Във видеото Трендафилов влиза в ролята на танцьор и ясновидец. "Преди години започнах да работя в рекламата, защото знаех, че искам да разсмивам хората. Това е един от най-забавните проекти, в които съм участвал. Благодарп на главните замесени в кекса", пише в профила си младият поет.

Някои от феновете на автора на "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?" се обърнаха срещу него след изявата му като изпълнител. Други пък коментират, че връзката му с Дара не му се отразява добре. "Божеееее.... този хвърли Джорджано в дъното на класациите", коментира човек, който вече е слушал песента. Мнението по тази тема изказа и бившата вокалистка на "Дийп Зоун" Надя, която сподели песента в профила си. "Да се смея ли, да плача ли или просто да повърна? Помогнете! Уж умно момче, писател... Разбирам майтапа, ама май чубството за хумор не е толкова добре развито, колкото писателските умения!", пише изпълнителката.

Други пък одобриха изявата на Трендафилов и смелостта му да се самоиронизира. "Една от най-добрите песни, които са качвали в канала на Facing the sun от много време насам. Не мога да повярвам, че има такива пичове", коментира фен на новата музикална сензация. Песента вече се радва на хиляди гледания, но за сметка на това нехаресванията под видеото надминаха харесванията. Освен с писане, Константин от 8 годишен се развива доста успешно в сферата на рекламата.