Три години от първата си среща празнуват по празниците Алекс Богданска и Даниел Петканов. Щурото семейство се запознало на 13 декември преди три години, а паметния ден празнуват като истинско тържество, пише „Уикенд”
Тогава водещият налетял на манекенката случайно, на улицата. След което се впуснал да я целува, а тя не се отдръпнала.

Любовта между двамата била като на кино. Двамата се засичат на спирката пред университета на хубавицата, докато Петканов прави един от материалите си за телевизията. Още от пръв поглед той хлътнал по нея, а провокациите му стигат до там, че я целува.

Нищо обаче не предполага, че историята им ще продължи и след това. Алекс обаче взима нещата в свои ръце и му показва, че също си е паднала по него.

Красавицата го потърсила в интернет и започнала да му пише. От съобщение на съобщение Петканов събрал смелост и я поканил да излязат, за да пият кафе.

„Тази среща прерасна направо във връзка. Още същия ден станахме гаджета”, разказва за това Даниел. Родителите на манекенката са в шок. Те изобщо не харесват Даниел и го намират за повърхностен и вятърничав.

Влюбените обаче нехаят, а през последните месеци само затвърждават мнението, че не са сгрешили като са се избрали един друг.

Дни след началото на връзката им, те заживяват заедно, а животът им се превръща в купон, докато една изневяра не преобръща връзката им.

Двамата обикалят партита и се веселят като за последно. Когато свършат парите, го карат на компоти и буркани от родителите на манекенката. „Карахме го на яйца и извара от село, ама си живеехме супер”, спомнят си шантавите съпрузи.

Раздялата им през лятото на 2016 помрачава сериозно отношенията им. След скандалите никой не очаква те да си проговорят отново, камо ли да се съберат.

Изненадващото помирение в къщата на „ВИП Брадър” бе прието от всички като игра режисирана от продуцентите. Двамата обаче бързо я превърнаха в нещо сериозно и дори стигнаха до брак.

Заради формата двойката не успя да си направи романтичното пътешествие, което се полага на всички младоженци, но сега са се настроили да празнуват Нова година на някое екзотично и топло място.

„От сега се шегуват, че не са си измислили подаръци за тази Коледа и може да си направят сами някой. Естествено, говорят да си имат бебе, което окончателно ще убеди всички, че са заедно и нямат никакви намерения пак да се разделят”, издават запознати с плановете на младото семейство.