“Дори водата не изми от мен вкуса ти, да ме обичаш искам още много пъти” – това не е любовно обяснение, а част от текста, който рапърът Устата подари на изгряващата фолк-певица Саманта. Той написа и музиката на парчето, а сега предстои да бъде направен аранжиментът.
“Още не мога да повярвам на жеста, който направи Устата. Той е страхотен не само като човек, но и като изпълнител” – сподели 16-годишната брюнетка. Певицата влиза в края на тази седмица в студио, за да запише парчето, а до десетина дни ще е готова да заснеме и клип, който ще промотира средата на декември.
“Трябваш ми за още ненаситни нощи, безумно вкусни парят ме следи от устни. Трябваш ми за още ненаситни нощи, грехът прелива, гола съм, но ми отива” – е припевът на провокативния текст, който много допада на темпераментната Саманта.
“Радвам се, че ще стартирам с наистина силно парче, надявам се като набера скорост да запиша и дует с Устата” – тръпне в очакване чаровницата.
На Саманта й върви по вода в старта на кариерата й – първо гръцкият композитор Фивос и подари музика за песен, към която сега се изработва текст и аранжимент, а сега й Устата. Чисто и просто ученичката е родена под щастлива звезда./БЛИЦ