Моделката Валерия Георгиева е една от най-активните участничкия в актуалния сезон на „Ергенът“. Тя се бори със зъби и нокти за любовта на Евгени Генчев, но конкуренцията е одста сериозна.

Цял живот Валерия е била вегетарианка, а през 2018-а решава, че иска тотално да изключи животинските храни и става веган.

През 2015-а Валерия и нейна приятелка основават собствена организация за защита на животните. Тя споделя, че още от малка е искала да помага на животните и с този приют е сбъднала мечтата си. През 2019г. организацията й се грижи за над 50 кучета, като разчита на дарения, с които да се покриват многото медицински манипулации, необходими за спасяването на животинките.

Красавицата дължи 12 000 лева на две столични ветеринарни клиники, твърди „Уикенд“ след проверка. На едната от клиниките риалити героинята има да дава 9622 лева, а на другата 2254 лева. Самата Валерия не крие, че иска да помага, но няма дарители, а сама не се справя да покрива финансовите нужди на четириногите.

Тя търси осиновители, които да гледат кучетата и котките в добри условия и с любов. Красавицата агитира и за виртуално осиновяване, при което превеждаш около 30 лева на месец и се водиш собственик на животното, докато то си намери истински такъв.

Валерия твърди, че тя харчи цялата заплата и всяка стотинка, за да се грижи за бездомни кучета и котки. Красавицата работи като модел в чужбина. Тя е предпочитано рекламно лице в Япония и често може да бъде забелязана в тамошните реклами.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук