Рускинята Екатерина Андреева живее в Египет от две години и е създала шеметен бизнес. Освен че е приятелка с кралското семейство в Йордания, тя се изявява на популярни сцени в Египет и получава стотици хиляди рубли за изпълнението си.

Катя, която е родена в Перм, успява да завладее целия Изток с белиденс танците си. Тя е чакана с нетърпение на участия на всякакви събития и й плащат много пари за това.

Рускинята е по-известна като Джохара. Девойката, твърде отворена за мюсюлманските страни, бързо спечели слава и успех. Мнозина са пленени от нейната смелост и танци, но това е нож с две остриета. Тя е арестувана от руската полиция и под заплаха от депортация е изпратена в следствения арест за три дни.

След като Екатерина напуска следствения арест, телефонът й е скъсан от обаждания и предложения. Оказва се, че този инцидент е работил в полза за танцьорката. Всички искали да научат каква е съдбата на момичето, така че почти целият Изток се застъпил за нея.

Днес почти два милиона души са се абонирали за Instagram профила на Джохара, а представянето й в Египет струва почти 160 000 хиляди рубли (3500 лева).