Владимир Карамазов е един от най-запалените пътешественици сред актьорите. От всяка дестинация той се връща с куп снимки и невероятни спомени и истории, които никога няма да забрави. Една от тях е пътуване в Малайзия преди години.

Наложило му се дори да открадне банани, за да не умре от глад. Останал без пари, защото накупил подаръци ментета на всичките си приятели и роднини като чанти, портмонета, часовници… И така неусетно се прибрал в хотела си и на сутринта усетил, че вече не разполага с никакви средства, пише „Галерия“.
 
„А имах бая пари. Бях си направил сметката, че дори и отгоре, плюс пари за всеки случай. Тръпки ме побиха и на всичкото отгоре се препотих два пъти. Започнах да пресмятам парите, които похарчих, и установих грозната истина, че съм изхарчил всичко. Мина ми мисълта на свой ред да разпродам тъпите неща. Да взема бял чаршаф от стаята, да го постеля на земята  да изложа моята стока, която не беше никак малко.
 
Но в този момент се сетих, че преди 2 дни видях как тези с чаршафите на земята ги преследва полиция и че може би продават незаконно. Представих си тази гледка – да опъна моя сергия и да бягам от ъгъл на ъгъл от местната полиция. Ааа, не – благодаря, не става“, разказва Владо.
 
Намира в книга 16 ринга, точно толкова струва бързия влак до Банкок, където имал приятели, които щели да му дадат пари. Малко преди да ги открие, сънува, че всичко точно така ще се случи. До тръгване имал 3 дни, но не и пари за храна. Налага му се да открадне чепка банани от глад, но когато се връща в хотела, забелязва, че те не са узрели, а са за готвене. Завързва ги за климатика и на сутринта са почти готови за ядене.
 
Владо споделя, че кражбата е голямо престъпление за Малайзия. Дори и само на банани. Не излизал от хотела до тръгването си, за да не го разпознае някой на улицата и да го издаде на полицията.