Божидара Бакалова може и да нашумя с интимните си връзки с жени, но във „Фермата“ си падна по дърводелец от Самоков. Вече няколко дни в риалитито дизайнерката демонстрира топли чувства към Станислав Ласкин, който изработи специално за нея така жадувания й трон.
Двамата се сближиха покрай това, а Божидара не спря да го хвали какъв талант е в дизайна и изработката на дървената мебел. Тази вечер Ласкин доказа топлата връзка и беше единственият, който я защити, когато всички останали й скочиха, че не работи достатъчно.

„Единствената, която изми тоалетната, е Божидара. След нея все едно петзвезден хотел, не съм си представял, че мога да го видя това нещо“, застана срещу останалите бившето ченге. „Тя е друг тип и много хора не я разбират. Не че аз я разбирам, просто не се надсмивам над нейните духовни неща”.

Божидара беше пратена за ратай от фермера на седмицата Гечо, за да поработи и да се върне от духовното към материалното, след като миналата седмица тя впрегна останалите в енергийно учение, духовни практики и други свои дъновистки прозрения. Сега досегашната богиня на „Фермата“, както настоя да я наричат по време на господството й , ще трябва да върши най-мръсната работа във фермата. Сред заниманията на светската персона в следващите дни ще бъдат доене на крави, чистене на обор, смилане на жито.

Освен това ратайката-дизайнерка ще спи при полеви условия в колиба. Компания ще й прави философът Иван Сапунджиев, който Гечо командирова там, защото досега не е бил ратай.

„Лесно реших да пратя Божидара - тя ни вкара в духовното, аз ще я сложа в материалното. Да съберем духовно и материално и така животът да върви напред“, коментира избора си на жена-ратай фермерът на седмицата. Тя обаче се разболя за първата си по-сериозна задача като слуга и не отиде да дои крави.