В абсолютен фен на чистия въздух и здравословния начин на живот се превърна актьорът Явор Бахаров. В очакване на присъдата си за шофиране в нетрезво състояние, звездата от хитовата комедия „Съни бийч“ заживя в планината.

По-малкият брат на Захари Бахаров се оттегли в Боровец, където по цял ден кара ски и се радва  на природата и свободата си. В социалните мрежи Явор публикува красиви кадри, на които се спуска по белите писти.

„Внимавай за куки!“ съветват го под снимките почитателите му, визирайки приключенията му от миналата година.

През февруари 2020 г. Бахаров беше арестуван с повече от разрешените промили зад волана на автомобила си в Банско, делото срещу него стартира, а през април се очаква и окончателната присъда на актьора.
 
Дори при благоприяно развитие на съдебните му неволи, Явор едва ли ще може да се крие твърде дълго в планината, защото му предстоят снимки за продължението на „Съни бийч“.

В момента се въртят новите, неизлъчвани епизоди от първия сезон на комедийната поредица, в която той играе арогантен хотелиерски наследник. В зависимост от изхода на делото, разбира се, Бахаров остава главен герой и във втория сезон на сериала.