С уж невинни въпроси, но зададени ребром актрисата и тв водеща Рая Пеева захапа половинката си Явор Бахаров. Така се получи, че именно гаджето на лошото момче на театъра и киното му взе интервю по повод новата му постановка „Отчаяни съпрузи“ и не се стърпя да му изсъска заради личните им отношения.
 
Явор, Бойко Кръстанов и Даниел Пеев – Дънди, колеги от хитовия в момента сериал „Съни бийч“, са рамо до рамо и на сцената на спектакъла, чиято премиера беше преди седмица в Пловдив, а след броени дни ще играят и на софийска сцена. Това беше и причината за интервюто, в което от едната страна на микрофона застана Рая, а от другата Явор. Тъй като се оказа, че Бойко Кръстанов и Дънди днес са изцяло ангажирани със снимките на втория сезон на „Съни бийч“, на Бахаров му се наложи от името на тримата да обясни как се чувстват мъжете под чехъл.

Пред изумената Пеева актьорът призна, че излиза на сцената със собственото си име и се вдъхновява от дългогодишната им, турбулентна връзка. „Ти черпиш от живота ни, така ли?!“, не можа да скрие фалцета в гласа си Рая, от което Бахаров тръгна да замазва, че двамата имат една от най-дългите връзки, но вече беше късно.
 
Отношенията на Явор и Рая са известни от години със своя интензитет, който в момента е в застой, може би покрай кротването на самия Бахаров. Актьорът е в очакване на присъдата по делото си от миналата година за шофиране в нетрезво състояние. Преди броени дни за първи път той се разкая публично и призна, че ужасно съжалява и много го е срам. От инцидента насам връзката на Явор и Рая също е в покой.