Певицата Роксана вдигна сватба за чудо и приказ в петък. Големият купон започна от дома на булката, после продължи в супер скъп столичен хотел, после имаше традиционна шумна, циганска сватба на улицата, пише ХотАрена.

Там стотици деца, приятели и познати от махалата искаха да видят булката. Роксана смени бялата рокля с коралово-прасковен цвят и се раздаде на макс мятайки гюбеци, а плътно до нея беше младоженецът Сашо.
 


Роксана разкрива как е получила предложението за брак.

„Бях на участие на една сватба в Омуртаг и той се е уговорил с младоженците да хвърлят умишлено букета към мен и аз да го хвана. Когато ме повикаха да се наредя за булчинския букет, отказах, но след няколко пъти от неудобство отидох. Булката така го хвърли, че си дойде в ръцете ми. След това отидох да благодаря на булката и точно я питах дали умишлено е хвърлила букета и Сашко падна на колене и ме попита дали ще се омъжа за него. За първи път не знаех как да реагирам и какво да направя, въпреки че съм човек, който не се изненадва лесно. Тогава се усмихвах и плачейки, казах няколко пъти: „Да““.
 
 Роксана ражда всеки момент!