Ева Георгиева, Елен Стоенчева, Биляна Лазарова, Петя Стоянова (Пенелопе), Надежда Петрова, Алекс и Влади, Ася Капчикова , Тамара Георгиева и Ралица Добрева са лицата, които разкрасиха благотворителното състезание "Овация 2018". То се проведе на паркинга до Националния стадион "Васил Левски" по-рано днес. Целта на събитието е да подкрепи младите шофьори, даа им вдъхне кураж, но и да им напомни да бъдат изключително внимателни на пътя.

Дамите трябваше да покажат способностите си зад волата в три кръга. Първият кръг бе трасе с препядствия, където плеймейтката Ася Капчикова изпъкна с шофьорски умения. По-рано тя разкри пред публиката, че нейният баща е инструктор и обеща да не го излага. Тя финишира първа в този кръг. Вторият кръг искаше да покаже на зрителите какво се случва в една кола, докато тя се преобръща. Момичтата влязоха в специално приспособен автомобил, който е монтиран по специален начин върху уред, че да се върти и да имитира именно това. Третият кръг бе със седалка от кола, която се плъзга по рампа със 7 км/час и се удря с толкова. Целта на този кръг е да покаже какво точно се случва при един удар, макар и с толкова малка скорост. 

Накрая на приятелското състезание всички уастнички получиха приз "Посланик на Националното Движение за Орговорни Млади Шофьори", лично предоставен от Миглена Ангелова.