Независимо дали зареждате, чакате да вземете любимия човек или цените спокойните моменти далеч  – Вашият автомобил Volvo вече е по-добре оборудван да Ви забавлява, като въведе Prime Video в Google Play за изтегляне на всички пазари, където приложенията на Google и услуги са налични.

Volvo Cars е сред първите автомобилни производители, които предлагат Prime Video в своите автомобили.

YouTube скоро ще се появи и за автомобилите Volvo с вграден Google.

Услугата ще стане достъпна от 18 септември като инсталирате  приложението с постепенно внедряване чрез актуализация по въздух (OTA), пазар по пазар.

„Добавянето на достъп до услуги като Prime Video и YouTube в нашите автомобили укрепва непрекъснато нарастващия списък от софтуер и приложения, за да направи живота на нашите шофьори по-добър“, казва Ерик Северинсън, нашият глобален ръководител на програми за нови автомобили.

„Ние изпълняваме обещанието си да създаваме автомобили, които растат с нашите клиенти с течение на времето.“

Тъй като безопасността е в основата на нашия бизнес, достъпът до видео стрийминг ще бъде наличен само когато автомобилът е напълно спрял.

 • Prime Video ще бъде достъпно за изтегляне от Google Play. YouTube ще бъде предварително инсталиран като част от OTA актуализация.

 • И двете приложения ще бъдат налични в автомобили Volvo с вграден Google в цял свят, с изключение на Китай, Южна Корея и Виетнам.

 • Наличността на функциите и услугите, споменати по-горе, може да се различава в различните пазари.

 • На определени пазари данните, необходими за предаване на тези услуги (и други цифрови услуги), може да не се предоставят с вашето превозно средство от Volvo Cars, на пазарите, където се предоставят, те са предмет на определени правила, условия и ограничения.

 • Google, Google Play и YouTube са търговски марки на Google LLC.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук