ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Офертата на сър Джим Ратклиф да купи Манчестър Юнайтед е 4 милиарда паунда, твърди „Foot Mercato“. Това е приблизително с 1 милиард по-малко от предложението на шейх Ясим бин Хамад Ал Тани.

Смята се, че семейство Глейзър няма да отстъпи от исканите 6 милиарда паунда за Манчестър Юнайтед и офертите ще трябва да бъдат подобрени.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

И докато катарският престолонаследник шейх Ясим иска да поеме пълния контрол пакет акции, офертата на Ратклиф е за мажоритарния дял от клуба от "Олд Трафорд".

Семейство Глейзър постави „мек“ краен срок до полунощ българско време в петък срещу събота, за да могат заинтересованите страни да подават оферти за закупуването на Юнайтед. Това предизвика офертите, както от шейх Ясим, така и от Ратклиф.

Все още не е ясно дали има постъпили предложения от Саудитска Арабия и САЩ, както се говореше първоначално. Преди дни се писа и за това, че милиардерът Илън Мъск е подновил желанието си да купи любимия си клуб от детинство.

Роденият в Олдъм Джим Ратклиф има опит във футболния бизнес. Неговата химическа компания "INEOS" притежава френския Ница и швейцарския Лозана.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК