През сезон 2023/2024 представянето на Челси и Нюкасъл във Висшата лига е далеч от амбициите на „сините“ и „свраките“. Вложенията на собствениците на двата клуба доведоха до привличането на класни футболисти, но поне към момента впечатлението е, че индивидуалностите изпъкват пред отборното представяне. Абстрахирайки се от миналия сезон, в който отборът на Еди Хау финишира в топ 4, то към днешна дата Нюкасъл изостава значително от позициите, даващи европейските квоти.

Коул Палмър и Александър Исак представляват интерес, когато споменем Челси и Нюкасъл. Причината е проста – това са топреализаторите на двата тима.

Лятното попълнение на лондончани се вписа идеално след трансфера си от Манчестър Сити. Статистиката му го доказва, след като е вкарал 10 пъти и има принос за още 7 гола след подавания. Постиженията на Александър Исак пък го превърнаха в един от всепризнатите нападатели в лигата. И през този сезон бележи често, като го стори и през миналия уикенд, когато вкара на Уулвс за успеха с 3:0. Головете му са 15 във всички турнири, а бройката можеше да е по-внушителна, ако не бяха здравословните му проблеми.

Сред предложенията на inbet за MEGABOOST попадат точно имената на Палмър и Исак:

  • Гол на Коул Палмър по всяко време – 2.82
  • Гол или асистенция на Александър Исак – 2.10

Победата на Челси в сайта на inbet е оценена с коефициент 1.96, равенството с 4.10, а ставката за успех на Нюкасъл е 3.55.

Други предложения в inbet със завишени коефициенти и MEGABOOST:

  • Първо полувреме/краен резултат – Челси – 3.15
  • Тиаго Силва да получи картон – 5.50
  • Свен Ботман да получи картон – 5.50
  • Конър Галахър да направи асистенция – 5.50
  • Над 0.5 точни удара на Бруно Гимараеш – 3.30

  18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/