Неприятностите на Кристиано Роналдо продължават не само от футболно естество. 37-годишният португалец иска да напусне Манчестър Юнайтед, но няма отбор, който да си позволи неговата заплата.

Сега петкратният носител на „Златната топка“ отново ще трябва да се справя с обвиненията за изнасилване на модела Катрин Майорга. Тя настоява за компенсация в размер на 54 милиона паунда.

Майорга защитава версията си, че е била сексуално насилена от Роналдо през 2009 г. в хотел в Лас Вегас. След това тя приема подкуп от 275 000 паунда, за да запази в тайна случилото се в стаята. Адвокатите ѝ твърдят, че нейното съгласие е било изтръгнато чрез принуда.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

През месец юни съдебен съдия прекрати делото, тъй като обвинението било базирано на получени по незаконен начин документи – изтекли чрез „Футбол Лийкс“.

36-годишната Катрин Майорга обжалва решението пред Апелативни съд на САЩ. Във вторник ще се проведе първото изслушване, но то ще е по телефона.

Кристиано Роналдо винаги е отричал изнасилването и през цялото време поддържа позицията, че сексуалният акт с бившата манекенка е бил по взаимно съгласие.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК