Важните фигури в Манчестър Юнайтед проведоха дълга среща в Лондон, която е продължила цели 7 часа. Според водещите издания на Острова, ръководството на "червените дяволи" е решило да гласува още веднъж доверие на мениджъра Ерик тен Хаг. 

Юнайтед нямат победа в пет поредни мача във всички турнири, а освен това записа най-лошия си старт на сезон в историята на Висшата лига, след като спечели едва 8 точки в първите 7 кръга. В Англия упорито се заговори, че Томас Тухел отново е на дневен ред и може да седне на горещия стол на Тен Хаг.

“Сън” информира, че новият съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф е напуснал централата на INEOS в Лондон, в която са се провели разговорите, през задния изход. След това милиардерът е преминал покрай репортерите в автомобил със затъмнени прозорци, като е отказал да спре и да даде подробности за бъдещето на Ерик тен Хаг.

Репортерът на “Скай спортс” от събитието твърди, че няма никакви индикации да е взето решение за промяна на мениджъра, така че по всичко изглежда, че нидерландецът ще остане поста. 

Вчера на Острова информираха, че ако Юнайтед се раздели сега с Тен Хаг, това ще излезе доста солено на клуба, тъй като компенсацията му е в размер на 17,5 милиона паунда.