Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоъл Глейзър се извини официално на феновете в отворено писмо, в което признава за допусната грешка с проекта за Суперлигата, надявайки се да възстанови доверието на привържениците. 

"Последните няколко дни станахме свидетели на това каква страст създава футбола и колко лоялни са нашите фенове към този велик клуб. Вие много ясно показахте, че сте против Европейската Суперлига и ние ви чухме. Сбъркахме и искаме да покажем, че можем да оправим нещата. Въпреки че раните са отворени и разбираме, че ще отнеме време да зараснат, аз лично съм отдаден на това да възобновим доверието на феновете ни и да се поучим от посланието, което ни отправихте", пише в писмото.

"Продължаваме да вярваме, че европейският футбол има нужда от по-стабилен модел на пирамидата в дългосрочен план, но напълно приемаме, че Суперлигата не беше правилният начин. Това е най-великият клуб в света и ние се извиняваме сърдечно за създаденото безпокойство", добавя Глейзър в обръщението си към феновете.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА