ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Уест Хям спечели с 1:0 домакинството си на Манчестър Юнайтед на "Лондон стейдиъм" в мач от 35-ия кръг и почти си гарантира оставането във Висшата лига.

Единственото попадение в срещата реализира Саид Бенрама през първото полувреме - в 27-ата минута. Toгава 27-годишният алжирец oтне топката от Люк Шоу и тръгна на самостоятелен рейд, който завърши с удар от границата на наказателното поле. След грешка на Давид де Хеа топката премина през ръцете му и влетя в мрежата му. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Футболистите на Юнайтед имаха шансове, но уцелиха на два пъти страничните греди на вратата на "чуковете", която бе опазена от поляка Лукаш Фабиански. 

Така Дейвид Мойс за първи път успя да постигне победа срещу бившия си отбор след раздялата си с "червените дяволи" пред април 2014 г. 

След успеха Уест Хям има 37 точки и вече е на 7 от зоната на изпадащите, като се намира на 15-ото място. До края на шампионата "чуковете" имат мачове с Брентфорд, Лийдс и Лестър. 

Манчестър Юнайтед пък записа втора поредна загуба, след като преди дни отстъпи с 0:1 и на Брайтън. "Червените дяволи" са четвърти във временното класиране с 63 точки, като вече има само точка преднина пред петия Ливърпул. Юнайтед обаче е с мач по-малко от преследвачите за място в топ 4.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!