Вратарят на Арда Иван Караджов бе разочарован след загубата с 0:1 от ЦСКА във финала за Купата на България и след мача заяви, че футболът ни ще тръгне нагоре с повече българи в отборите.

"Това е игра на грешки, когато единият отбор допуска грешки, другият се възползва. Имахме нашите шансове, но не се възползвахме от тях. Искам да поздравя ЦСКА и феновете, тъй като те го заслужаваха. Поздравявам и нашия отбор показахме, че това е бъдещето на футбола. Ще трябва да се преборят с емоциите след загубата, но тази съблекалня е бъдещето на българия. След като не взехме Купата ни остава един мач, в който да сложим черешката на тортата. За мен лично в съблекалнята ни е пълно с големи сърца - всеки се раздава за другите. Повечето момчета са българи и аз се гордея с това нещо", сподели Караджов след мача. 

"За мен българският футбол, за да тръгне нагоре трябва да се залага на българи. Тъпото е, че трябваше днес да спечелим заради младите момчета в съблекалнята, но явно трябва да минат и през трудностите, да се пречупят. Грешки стават, но искам да ги поздравя, да поздравя треньорския щаб, всички, които работят в клуба. Щастлив съм, че Бог ми е предоставил възможността да бъда в този отбор", каза националният вратар.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството