Залата в Ботевград се напълни още час преди решителния мач между Балкан и "Левски", предаде репортер на БЛИЦ. Петият сблъсък от финалната серия стартира в 19:00 часа, а малко след 18 часа в "Арена Ботевград" почти нямаше свободни седалки и публиката на домакините с нетърпение очаква от любимците си да повалят Тити Папазов и баскетболистите му.

Празен беше единствено секторът, където трябва да има привърженици на "Левски". Не е ясно обаче дали "сини" ултраси ще се явят в залата, тъй като домакините определиха цена от 100 лева за билет за гостуващите запалянковци.

В позеленялата "Арена Ботевград" вече е и градският духов оркестър, който набързо успя да вдигне градуса на настроението. Невероятният шум допълват и феновете, оборудвани с вувузели и тромби. По-голямата част от привържениците на Балкан са с боядисани лица в клубните цветове - бяло и зелено.

Ботевградчани правят всичко възможно да сплашат Папазов и да стъжнят живота му. Местните намразиха още повече треньора на "Левски" в навечерието на решителния мач. Чак се стигна дотам, че в града бяха разпространени гнусни плакати на Тити, за които вече ви съобщихме. 
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201405/22_1.jpg