Ексцентричният Денис Родман подлуди 6000 зрители в зала "Арена Армеец" по време на Мача на звездите. Бившият състезател на Чикаго, Сан Антонио и Детройт изгледа шоуто в удобно кресло, като не се включи по никакъв начин в представлението. Родман единствено раздаде автографи и се снима с феновете си, както и хвърли в публиката няколко баскетболни топки, на които преди това се разписа.

Кулминацията настъпи именно при появата на звездата в залата. Специално за събитието той беше боядисал косата си в българския трибагреник. Всички в залата се изправиха на крака и бурно аплодираха един от най-големите в НБА. Родман обаче не се задържа на игралното поле и веднага се настани в креслото, откъдето изгледа изявите на най-добрите баскетболисти в България.

Лудият американец явно пак беше изкарал тежка нощ. По-рано през деня Родман трябваше да се яви на детски камп, където да изнесе уроци на малчуганите. Вчера американецът пропусна и друго важно събитие от посещението си в България - срещата със Стефка Костадинова. Същинско чудо беше, че Родман счете за нужно да се яви на Мача на звездите, където привлече логично вниманието, но не се включи в шоуто, а просто го изгледа отблизо.

Най-добрите баскетболисти от НБЛ обаче предложиха страхотни изпълнения и изключително атрактивни отигравания за зрителите. В крайна сметка победата беше за отбора на "Turkish Airlines", който се наложиха със 110:107 над "Toyota".

Андре Оуенс спечели конкурса за забивки, след като направи най-голямата атракция, прескачайки двама съотборници. Играчът на Лукойл Академик беше облечен с потник на Денис Родман.

В конкурса се включиха Оуенс, Станимир Маринов, Джон Офоегбу и Павел Маринов. Всички те направиха много интересни и атлетични изпълнения. Част от шоуто бе и прескачането на кола от Павел Маринов, а малката подробност бе, че автомобилът беше малка детска играчка.

Във финала Оуенс прескочи съотборниците си Ламонт Мак и Брандън Хийт, които бяха съответно седнал и легнал под стола. След като му подадоха топката, докато прелиташе над тях, Оуенс заби здраво и накара журито, в което бе и Родман, да вдигне само оценки 10.

2_3.jpg