Петкратният шампион от НБА Денис Родман изгледа Мача на звездите, на който беше специален гост, след което сподели, че в България трудно се спи. Както вече стана ясно, американската звезда не спря да обикаля нощните клубове в София, още щом кацна у нас.

Родман обяви, че е толкова впечатлен от българската баскетболна публика, която видя на Мача на звездите в зала "Армеец Арена", че иска отново да дойде тук и догодина. Дори смята да доведе децата си. Въпреки че пропусна някои от заплануваните му изяви в София, Родман ощастливи стотици деца по време на самия мач, раздавайки автографи. Американецът изгледа изявите на най-добрите баскетболисти у нас, седейки в удобно кожено кресно. Родман "взриви" публиката в залата, след като се появи с боядисана коса в цветовете на българския трибагреник.

Мнението на бившия състезател на Чикаго, Сан Антонио и Детройт след Мача на звездите:

- Мачът хареса ли ви?
- Беше готино. Но свърши доста бързо... продължи само 35 минути, бързичко приключи.

- Доволен ли сте как ви приеха българските баскетболни фенове?
- Изненадан съм, че имаше толкова много хора в залата... около 6000 човека. Не знаех, че баскетболът е толкова популярен в България. Днес беше хубав ден за децата.

- Имаше много фланелки на Чикаго Булс в залата...
- Хей, ние сме Чикаго Булс... Майкъл Джордън, Скоти Пипън, Денис Родман, Тони Кукоч, Люк Лонгли. Доста сме известни и в България, което само може да ме радва.

- Нещо изненада ли ви от визитата в България?
- Да, изненада ме, че има толкова много хора тук, толкова много хора дойдоха да подкрепят баскетбола в България. Имаше много публика. Благодарение на феновете, на хората в България, искам да се върна отново тук и догодина.

- Какъв е най-добрият ви спомен за четирите дни, които прекарахте в София?
- Опитвах се да заспя, но ми беше трудно. Но си прекарах много хубаво. Аз съм шокиран от доброто отношение към мен. Не много спортисти идват тук за подобни изяви, така че малко се изненадах.

- Какво ще кажете на своите деца за българските деца, когато се приберете при тях?
- Може би догодина ще ги доведа с мен в България. Те също играят баскетбол, така че може да играят с българските деца. Трябва да дойдат и да видят друг начин на живот. Днес беше хубав ден. И времето беше приятно, всичко е супер.